Reviews from Sushi 8 Culemborg

Recent reviews

5.0
Demi
20 July 2024
R van Emmerik
18 July 2024

heerlijke sushi!

Floor
17 July 2024

Eindelijk echt goede sushi die bezorgd wordt! Top. Dus tot snel!

Maurice Mellaard
15 July 2024

Heerlijke sushi, klaar op de afgesproken tijd. Niks meer aan doen!

Bertus Van roekel
14 July 2024
Jos
13 July 2024

Heerlijke hapjes, vlotte bezorging door vriendelijke bezorger. Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden over de status van je bestelling.

T.
13 July 2024

Vers eten en snelle bezorging

Tanya
11 July 2024

Super lekker! Uitstekend smaak en kwaliteit!

Mourad
11 July 2024

Super fijne service! Mijn vrouw kwam de bestelling ophalen, het stond keurig klaar. Ze werd geholpen met hoe ze de schaal sushi kon vervoeren op de fiets. En uiteraard smaakte alles top!

Mandy
10 July 2024

Heerlijke smaken. Heel mooi opgemaakt en ruim optijd bezorgt. We hebben ervan genoten. Kregen nog een extraatje erbij die werd ook erg gewaardeerd.

Sven
9 July 2024
Noortje
8 July 2024

Dit was onze eerste ervaring met bestellen van Sushi 8. Het werd netjes bezorgd tot aan de deur. Er zat een klein extraatje bij de bestelling, ontzettend attent. De sushi smaakte goed en zag er vers uit.

Dea
8 July 2024

Lekker! Goede prijs voor heerlijke sushi.

Kim
7 July 2024
Barbara
7 July 2024

Supersnel en ontzettend lekker. Heel verse en goedgevulde sushi. Warme gerechten waren wel al iets afgekoeld, dus die moeten iets beter verpakt worden zodat ze warm blijven. We kregen er gratis loempia's bij. Lekker hoor.

Serdar Demirci
6 July 2024
Mees
6 July 2024

Heerlijke sushi, we hebben er van genoten.

Patrycja
6 July 2024
Bloem
6 July 2024
Chermaine
30 June 2024

Netjes op tijd geleverd op het gekozen tijdstip. De sushi was heerlijk en ik kreeg er ook nog eens een cadeautje bij. Prijzen zijn ook echt prima. Goede aanwinst voor Culemborg! Ik raad het zeker aan

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nrg van nieuwaal
30 June 2024

Sushi rijst smaak naar vis beetje jammer als je geen vis lust terwijl je vlees sushi besteld.

Jannienke
29 June 2024

Het eten was kwalitatief redelijk,groene blad taai wilde geen extra kreeg ze toch Eten koelt heel snel af alle minimum folie zou stuk schelen En iets duidelijker vermelden wat wat is op.de site

Anna
29 June 2024
Joke
28 June 2024

Snel bezorgd, erg verzorgd en goede kwaliteit

Lennart
26 June 2024

Super lekkere sushi!

Grethe
26 June 2024

Prima service en heerlijk eten

Stephan
24 June 2024

Tip top, eindelijk een goeie sushitent in Culemborg!

Derk
22 June 2024

Prima kwaliteit

Reaction from Sushi 8

Fijn om te horen Derk! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight