Avaliações de Sushi 8 Culemborg

Avaliações recentes

5.0
Demi
20 julho 2024
R van Emmerik
18 julho 2024

heerlijke sushi!

Floor
17 julho 2024

Eindelijk echt goede sushi die bezorgd wordt! Top. Dus tot snel!

Maurice Mellaard
15 julho 2024

Heerlijke sushi, klaar op de afgesproken tijd. Niks meer aan doen!

Bertus Van roekel
14 julho 2024
Jos
13 julho 2024

Heerlijke hapjes, vlotte bezorging door vriendelijke bezorger. Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden over de status van je bestelling.

T.
13 julho 2024

Vers eten en snelle bezorging

Tanya
11 julho 2024

Super lekker! Uitstekend smaak en kwaliteit!

Mourad
11 julho 2024

Super fijne service! Mijn vrouw kwam de bestelling ophalen, het stond keurig klaar. Ze werd geholpen met hoe ze de schaal sushi kon vervoeren op de fiets. En uiteraard smaakte alles top!

Mandy
10 julho 2024

Heerlijke smaken. Heel mooi opgemaakt en ruim optijd bezorgt. We hebben ervan genoten. Kregen nog een extraatje erbij die werd ook erg gewaardeerd.

Sven
9 julho 2024
Noortje
8 julho 2024

Dit was onze eerste ervaring met bestellen van Sushi 8. Het werd netjes bezorgd tot aan de deur. Er zat een klein extraatje bij de bestelling, ontzettend attent. De sushi smaakte goed en zag er vers uit.

Dea
8 julho 2024

Lekker! Goede prijs voor heerlijke sushi.

Kim
7 julho 2024
Barbara
7 julho 2024

Supersnel en ontzettend lekker. Heel verse en goedgevulde sushi. Warme gerechten waren wel al iets afgekoeld, dus die moeten iets beter verpakt worden zodat ze warm blijven. We kregen er gratis loempia's bij. Lekker hoor.

Serdar Demirci
6 julho 2024
Mees
6 julho 2024

Heerlijke sushi, we hebben er van genoten.

Patrycja
6 julho 2024
Bloem
6 julho 2024
Chermaine
30 junho 2024

Netjes op tijd geleverd op het gekozen tijdstip. De sushi was heerlijk en ik kreeg er ook nog eens een cadeautje bij. Prijzen zijn ook echt prima. Goede aanwinst voor Culemborg! Ik raad het zeker aan

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nrg van nieuwaal
30 junho 2024

Sushi rijst smaak naar vis beetje jammer als je geen vis lust terwijl je vlees sushi besteld.

Jannienke
29 junho 2024

Het eten was kwalitatief redelijk,groene blad taai wilde geen extra kreeg ze toch Eten koelt heel snel af alle minimum folie zou stuk schelen En iets duidelijker vermelden wat wat is op.de site

Anna
29 junho 2024
Joke
28 junho 2024

Snel bezorgd, erg verzorgd en goede kwaliteit

Lennart
26 junho 2024

Super lekkere sushi!

Grethe
26 junho 2024

Prima service en heerlijk eten

Stephan
24 junho 2024

Tip top, eindelijk een goeie sushitent in Culemborg!

Derk
22 junho 2024

Prima kwaliteit

Reacção a Sushi 8

Fijn om te horen Derk! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight